Warning: Constant WP_DEBUG_DISPLAY already defined in /customers/e/8/f/foreningenja.org/httpd.www/wp-content/themes/YES_theme/functions.php on line 2 Är det konst eller är det bara på riktigt? Är det på riktigt eller är det bara konst? « Föreningen JA!
We will move in triangular formations and step on each other's feet.

År 2005 var Fia-Stina Sandlund med och startade YES! Association / Föreningen JA!. Som en del av YES! Association/Föreningen JA!s verk – Sublimt, sa föreningen (2010) ställer hon alla de viktiga frågorna.

Lyssna till ljudspåret Är det konst eller är det bara på riktigt? Är det på riktigt eller är det bara konst? av Fia-Stina Sandlund här >>

– Sublimt, sa föreningen ingick i MODERNAUTSTÄLLNINGEN 2010, 2 oktober, 2010 – 9 januari, 2011 på Moderna Museet i Stockholm.

Comments
0

 • YES! Association / Föreningen JA! var ett konstkollektiv, ett konstverk, en förening, en konstarbetare, en institution, en grupp människor som arbetade för att störta de styrande heteronormativa, patriarkala, rasistiska och kapitalistiska maktstrukturerna genom att genomföra en strukturell omfördelning av tillgången till finansiella resurser, plats och tid inom (konst)fältet.
 •  
  YES! Association / Föreningen JA!, All that you touch You Change. All that you Change Changes you #2 (2017)
  A New Spelling of a Street – A tribute to Audre Lorde (2017)
   

  YES! Association / Föreningen JA!

  All rights reserved 2017